​Bæreposer engros til præcis dit formål

Vi kan sige det meget kort: Vi har de bæreposer, du ønsker dig. De er højst sandsynligt allerede på vores lager, men ellers skaffer vi dem hurtigt hjem. Hos BC Emballage i Vejle, har vi nemlig gennem mere end 25 år, specialiseret os i, at finde de rigtige løsninger til den rette pris.

Vi har naturligvis allerede et bredt sortiment af bæreposer engros, du kan vælge fra. Her er stort set alle størrelser og mængder, og vi kan både klare engrossalg af bæreposer og papirsposer, plastikposer samt bager- og brødposer. Du kan få poser med flade eller snoede hanke, og vi kan sørge for farver og tryk af for eksempel dit logo.

Udnyt at mange ser dine bæreposer

Man glemmer tit, at bæreposer er et medie. Uddeler du for eksempel den eksklusive eller originale bærepose på en messe, bliver det hurtigt dig, der bliver vist frem, over alt. En smart eller kreativ pose kan også være en god reklamesøjle i for eksempel indkøbscentre eller bare i bybilledet.

Derfor går vi op i, at du får den helt rigtige løsning, - det kan sagtens være, at den skal skræddersyes efter dine ønsker. Vi tilpasser naturligvis vores tilbud, så det altid matcher præcis til dine krav og rammer. Få derfor altid et konkurrencedygtigt tilbud på bæreposer engros, tilpasset til netop din virksomhed, hos os.

Vi leverer dine bæreposer engros i hele Danmark

Overvejer du nye bæreposer, kan vi rådgive dig til den rette løsning, hvor kvalitet og økonomi passer med dine ideer og krav. Det er vores speciale.

​ Så kontakt os gerne, og hør mere om de mange muligheder med bæreposer engros, eller hvis du har spørgsmål eller mangler inspiration. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 75 83 44 04 eller skrive til: salg@bcemballage.dk

Firma​

B.C. Emballage A/S

CVR: 26204135

kontakt

Telefon: 75 83 44 04

E-mail: salg@bcemballage.dk