• Miljøvenlige produkter
  • Unikke løsninger
  • Højt serviceniveau
Forside 9 Bagerposer

Bagerposer

BC Emballage

Bagerposer i alle størrelser og mængder

Hos BC Emballage finder du bagerposer, franskbrødsposer og grovbrødsposer i mange forskellige størrelser og mængder. Da vi startede firmaet i 1997, var det for at kunne levere miljøvenlige, fleksible og skræddersyede løsninger, og dét har vores kunder efterspurgt lige siden da.

Vi kender alt til bager- og brødposer og reglerne

Med vores indgående kendskab til markedet, har vi helst styr på de regler, som både bagerposer og brødposer skal leve op til. Dem skal I ikke bekymre jer om – blot forklare os jeres egne ønsker og behov til bagerposer, så hjælper vi jer videre. Vil I for eksempel have tryk på egne bagerposer, kan vi naturligvis også sørge for det med leveringstid så hurtigt som muligt. Kort sagt, skal I bare komme med en forespørgsel, så går vi i gang med løsningen, hvis vi ikke allerede har den klar på hylden.

Kontakt os gerne

Få rådgivning om bagerposer hos os

Vi leverer dagligt bagerposer til kunder i hele Danmark, og vi har et stort kendskab til diverse underleverandører. Derfor kan vi naturligvis også finde de helt rette, fleksible og skræddersyede løsninger til jer. Så lad os sammen finde den helt rigtige størrelse, kvalitet og mængde til den rette pris.

Kontakt os

Tlf:  7583 4404
Email: salg@bcemballage.dk