​Papirsposer engros - med eller uden tryk og hank​

Søger du miljøvenlige papirsposer engros, har vi et stort og bredt sortiment – og er din drømmemodel ikke her, finder vi den til dig eller laver en skræddersyet løsning. Hos BC Emballage i Vejle, har vi nemlig specialiseret os i at være fleksible og matche vores kunders ønsker og behov.

Det var derfor vi startede, tilbage i 1997, og derfor vi stadig er her i dag. Hos os kan du finde papirsposer, både engros eller i mindre mængder og i næsten alle størrelser og farver. Blandt vores sortiment har vi eksempelvis poser:

  • med og uden hanke
  • snoede og flade hanke
  • brune og hvide papirsposer
  • eksklusive typer

Endvidere har du mulighed for at få diverse tryk på din papirspose.​

Vi giver dig det optimale tilbud på papirsposer engros

Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, kender de gode leverandører og kan derfor tillade os at gå op i at være fleksible for at kunne møde dine behov.

Vores eneste standard er god kvalitet og skræddersyede løsninger, og derfor har vi for eksempel heller ikke faste priser og mængder på papirsposer - vi tilpasser vores tilbud, så det altid matcher præcis til dine krav og rammer. De bedste tilbud kommer naturligvis, ved at købe papirsposer engros - udfyld formularen herunder og beskriv dit behov for papirsposer engros eller i mindre partier.

Dine poser i papir finder du hos os

Vi er altid klar med gode råd og rådgivning, hvis du er i tvivl om præcist hvilke papirsposer engros, der vil være de optimale for dig. Vi har i flere år leveret poser og emballage til erhvervskunder i hele Danmark, og vi er naturligvis også parat med fleksible og skræddersyede løsninger til dig. ​

Tag derfor fat i os allerede i dag på telefon 75 83 44 04, eller skriv til os på salg@bcemballage.dk, så finder vi en løsning.​​

Firma​

B.C. Emballage A/S

CVR: 26204135

kontakt

Telefon: 75 83 44 04

E-mail: salg@bcemballage.dk