Plastposer engros - præcis efter dit behov

Uanset om du ønsker plastposer engros, eller i mindre partier - i en gængs kvalitet og standardmål, eller skal bruge noget helt specielt, så tag fat i BC Emballage i Vejle. Vi har mere end 25 års erfaring med at finde de rigtige løsninger til den rette pris.

Vi producerer miljøvenlige plastposer i stort set alle størrelser og mængder, for vi går op i at være fleksible for at kunne møde dine behov. Derfor har vi for eksempel heller ikke faste priser og mængder, for vi vil tilpasse vores tilbud, så det altid matcher præcis til dine krav og rammer. Har du derfor brug for et godt tilbud på plastposer engros - udarbejder vi gerne et, til lige netop dit behov.

Vi har plastposer engros til flere brancher

En plastpose er jo ikke bare en pose, og hver branche har sine særlige krav, regler og behov. Vi kender de fleste, og derfor kan vi naturligvis altid sørge for, at du får de plastposer, der kan beskytte og præsentere dit produkt eller på anden måde passer til dit formål og kravene til din branche.

Hos os kan du for eksempel få plastposer i engros med:

  • beskyttelse
  • selvklæbende lukning
  • lynlåslukning
  • andre lukninger

Derudover har vi isotermiske plastposer, poser med fals og VCi anti korrosionsposer samt poselukkere og tilbehør. Benyt kontaktformularen herunder, for at beskrive dit behov for plasticposer i engros.

Lad os rådgive dig om vores miljøvenlige plasticposer

Du har altså mange muligheder for at finde det rette, hvis du vælger os som leverandør. I dag leverer vi plastposer engros til kunder i hele Danmark, og vi kan naturligvis også finde fleksible og skræddersyede løsninger til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 83 44 04 eller på salg@bcemballage.dk og høre mere.​

Firma​

B.C. Emballage A/S

CVR: 26204135

kontakt

Telefon: 75 83 44 04

E-mail: salg@bcemballage.dk