• Miljøvenlige produkter
  • Unikke løsninger
  • Højt serviceniveau
Forside 9 ​Bæreposer

​Bæreposer

BC Emballage

Bæreposer til præcis jeres formål

Med over 25 års erfaring i branchen har vi de bedste underleverandører og vi har igennem tiderne forhandlet fordelagtige priser hjem til at kunne levere kvalitet til prisen til jeres behov.

Her er stort set alle størrelser og mængder, og vi kan klare salg af såvel bæreposer og papirsposer, plastikposer samt bager- og brødposer. I kan få poser med flade eller snoede hanke, og vi kan sørge for farver og tryk af eksempelvis jeres logo.

Jeres bæreposer er branding og marketing

Man glemmer tit, at bæreposer er en reklamesøjle. Uddeler I for eksempel den eksklusive eller originale bærepose på en messe, bliver det hurtigt jer, der bliver vist frem over alt på en shoppingtur. En smart eller kreativ pose er altså en god reklamesøjle i bybilledet.

Derfor går vi op i, at I får den helt rigtige løsning – enten standard eller skræddersyet. Vi giver altid et konkurrencedygtigt tilbud på bæreposer engros, tilpasset til netop jeres virksomhed og leverer engros i hele Danmark.

For spørgsmål, uforpligtende tilbud, rådgivning, ideer eller inspiration – så kontakt os gerne, og hør mere om de mange muligheder med bæreposer engros.

I er altid velkommen til at ringe på telefon 75 83 44 04 eller skrive til: salg@bcemballage.dk.

For spørgsmål, uforpligtende tilbud, rådgivning, ideer eller inspiration

Kontakt os gerne, og hør mere om de mange muligheder med bæreposer 

For spørgsmål, uforpligtende tilbud, rådgivning, ideer eller inspiration – så kontakt os gerne, og hør mere om de mange muligheder med bæreposer.

Kontakt os

Tlf:  7583 4404
Email: salg@bcemballage.dk