​Bæreposer

Forside 9 ​Bæreposer

BC Emballage

Bæreposer til præcis jeres formål

Med over 25 års erfaring i branchen har vi de bedste underleverandører og vi har igennem tiderne forhandlet fordelagtige priser hjem til at kunne levere kvalitet til prisen til jeres behov.

Her er stort set alle størrelser og mængder, og vi kan klare salg af såvel bæreposer og papirsposer, plastikposer samt bager- og brødposer. I kan få poser med flade eller snoede hanke, og vi kan sørge for farver og tryk af eksempelvis jeres logo.

Jeres bæreposer er branding og marketing

Man glemmer tit, at bæreposer er en reklamesøjle. Uddeler I for eksempel den eksklusive eller originale bærepose på en messe, bliver det hurtigt jer, der bliver vist frem over alt på en shoppingtur. En smart eller kreativ pose er altså en god reklamesøjle i bybilledet.

Derfor går vi op i, at I får den helt rigtige løsning – enten standard eller skræddersyet. Vi giver altid et konkurrencedygtigt tilbud på bæreposer engros, tilpasset til netop jeres virksomhed og leverer engros i hele Danmark.

For spørgsmål, uforpligtende tilbud, rådgivning, ideer eller inspiration – så kontakt os gerne, og hør mere om de mange muligheder med bæreposer engros.

I er altid velkommen til at ringe på telefon 75 83 44 04 eller skrive til: salg@bcemballage.dk.

Vi arbejder garanteret med nogen i kender

Det vi ekstra tilbyder er viden, stabilitet og kvalitet. Vi er eksperter inden for vores område og kan derfor hurtigt finde de rette produkter til jer.

For eksempel ved vi, hvor vigtigt det er med præcis farvegengivelse. Derfor har vi en ekspert i farvekoder og kan sikre korrekte CMYK farver ved printning.

Vi er meget stolte af vores samarbejdsevner, og det giver naturligvis også positive resultater i den modsatte retning. 

 

“Vi er meget stolte af vores samarbejdsevner, og det giver naturligvis også positive resultater i den modsatte retning”

Se udvalgte partnere herunder

Kontakt os gerne, og hør mere om de mange muligheder med bæreposer

For spørgsmål, uforpligtende tilbud, rådgivning, ideer eller inspiration – så kontakt os gerne, og hør mere om de mange muligheder med bæreposer.

Tlf:  7583 4404
Email: salg@bcemballage.dk