Om os

Forside 9 Om os

BC Emballage

Din profesionelle leverandør af poser og folier

  • Målsætningen om fleksibilitet, kvalitetsprodukter, gennemtænkte løsninger og et højt serviceniveau blev fra start et succeskriterie for vores virksomhed og er fundamentet for BC Emballages eksistensberettigelse i dag.
  • På baggrund af vores lange og brede erfaring har vi en høj kundetilfredshed, og vores kunder kender os som ekspertleverandører med fuldt kendskab til alt indenfor regler, krav og erklæringer, når det gælder emballage.
  • Virksomheden er en dansk virksomhed, der så dagens lys i 1997 og baserer på mere end 25 års erfaring. Vort ønske var fra dag ét at være en fleksibel leverandør, der kunne levere mere end kun standardløsninger.
  • Siden da har verden og kundernes behov også forandret sig, og vi er fulgt med tiden, så vi sikrer os og kunderne, at der er eks. er taget hensyn til miljøet i vores produktudvalg samtidig med, at kunden har de samme muligheder og tilbud – ikke mindst i forhold til at vi stadig kan levere fleksible og skræddersyede løsninger.

Sammen passer vi på miljøet og naturen

Vi er bevidste om det store spørgsmål om den globale opvarmning, og hvordan vi i vores produktion kan bidrage til at belaste miljøet mindst muligt og samtidig hjælpe vores kunder bedst muligt. Vi yder derfor vores bedste for at klimaaftrykket og miljøpåvirkningen kan blive så lav som muligt. Det gør vi bl.a. ved at størstedelen af BC Emballages produktsortiment er baseret på plasttyper der belaster miljøet mindst muligt. Disse indgår i naturens kredsløb ved forbrænding. Alle vore produkter overholder selvfølgelig også EU`s krav til fremstilling og materialer.

I den gode sags tjeneste

For os er det en gave at have eksisteret i så mange år som virksomhed, og en gave at have så mange gode relationer i vores kunder og samarbejdspartnere. Så det ligger os helt naturligt for, at kunne give tilbage, der hvor der er nød og behov. Vi har derfor valgt løbende at understøtte det mest nærliggende for os – børnene som skal arve vores jord og især de børn, der har det svært. Vi støtter derfor gode initiativer fra og for eks. kræftramte børn, Børns Vilkår og Red Barnet.​​