​Papirsposer

Forside 9 ​Papirsposer

BC Emballage

Papirsposer – med eller uden tryk og hank

Søger I miljøvenlige papirsposer, har vi et stort og bredt standard sortiment. Søger I andet, end dét vi har på hylderne fast, finder vi en skræddersyet løsning. Hos BC Emballage i Vejle har vi specialiseret os i at være fleksible og matche vores kunders ønsker og behov, uden at gå på kompromis med den fordelagtige pris. Dét er nemlig hele fundamentet for vores virke og vores service, og vores virksomheds DNA, som stammer helt tilbage fra den spæde start.

Hos os findes papirsposer både større eller i mindre mængder og i næsten alle størrelser og farver. Blandt andet med og uden hanke, snoede og flade hanke, brune og hvide papirsposer og eksklusive typer. Derudover også mulighed for at få diverse tryk på jeres papirspose.​

Vi kender de gode leverandører

Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, og vi kender de gode leverandører, så al vores viden og vores erfaringer med underleverandører, kommer jer og prisen til gode.

Vores eneste standard er god kvalitet og skræddersyede løsninger, og derfor har vi for eksempel heller ikke faste priser og mængder på papirsposer. Vi tilpasser vores tilbud, så det altid matcher præcis til jeres krav og rammer. De bedste tilbud kommer naturligvis ved at købe papirsposer engros.

Vi er altid klar uforpligtende med gode råd og rådgivning, hvis I er i tvivl om præcist hvilke papirsposer engros, der vil være de optimale for jer. Vi har i flere år leveret poser og emballage til erhvervskunder i hele Danmark, og vi står klar med fleksible og skræddersyede løsninger.

Tag fat i os allerede i dag

Vi leverer dagligt papirposer til kunder i hele Danmark, og vi har et stort kendskab til diverse underleverandører. Derfor kan vi naturligvis også finde de helt rette, fleksible og skræddersyede løsninger til jer. Så lad os sammen finde den helt rigtige størrelse, kvalitet og mængde til den rette pris.

Tlf:  7583 4404
Email: salg@bcemballage.dk