Plastposer

Forside 9 Plastposer

BC Emballage

Plastposer – præcis efter jeres behov

Vi producerer miljøvenlige plastposer i stort set alle størrelser og mængder, for det vigtigste for os er at kunne tilbyde jer fleksible løsninger efter jeres behov. Derfor har vi heller ikke faste priser og mængder, for vi vil tilpasse vores tilbud, så det altid matcher præcis jeres krav og rammer. Har I derfor brug for et godt tilbud på plastposer engros, står vi klar med et uforpligtende forslag og tilbud. Så lad vores 25 års erfaring komme jer til gode og få et godt forslag til, hvad der kunne hjælpe jer og jeres virksomhed i hverdagen i forhold til løsninger for plastposer.

Plastposer engros til flere brancher

En plastpose er ikke bare en pose, og hver branche har sine særlige krav, regler og behov. Vi kender de fleste, og derfor kan vi naturligvis altid sørge for, at I får de plastposer, der kan beskytte og præsentere jeres produkter eller på anden måde passer til jeres formål og kravene til branchen. Det kan være poser med beskyttelse, selvklæbende lukning, lynlåslukning, andre lukninger eller noget helt andet.

Vi leverer plastposer til kunder i hele Danmark, og vi kan altid finde fleksible og skræddersyede løsninger til jer.

Kontakt os gerne

Få rådgivning om plastposer hos os

Vi leverer dagligt plastposer til kunder i hele Danmark, og vi har et stort kendskab til diverse underleverandører. Derfor kan vi naturligvis også finde de helt rette, fleksible og skræddersyede løsninger til jer. Så lad os sammen finde den helt rigtige størrelse, kvalitet og mængde til den rette pris.

Kontakt os

Tlf:  7583 4404
Email: salg@bcemballage.dk